Місяць: Липень 2019

Оздоровлення дітей у літній період є одним з пріоритетних напрямків керівництва Баришівської громади

30-го липня  2019 року вже друга група із 20 дітей та одного супроводжуючого Баришівської об’єднаної територіальної громади протягом майже двох тижнів відпочиватимуть у дитячому оздоровчому закладі санаторного типу “Чайка”

Докладніше

Роз’яснювально-консультаційна робота

29.07.2019р. Інспектор праці Баришівської селищної ради Сергій Васильович Галецький та директор Баришівської районної філії Київського обласного центру зайнятості Гарбуз Єгор Васильович з робочим візитом

Докладніше

ЯКИМ Є ПОРЯДОК ПРОСТАВЛЕННЯ АПОСТИЛЯ? КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО

Доброго дня! Я – українка, але тривалий час мешкаю за кордоном. Щоб оформити дозвіл на проживання у цій країні, мені необхідно легалізувати деякі документи.

Докладніше

26-го липня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Баришівської селищної ради

На цьому засіданні виконавчого комітету Баришівської селищної ради, яке провів селищний голова Олександр Павлович Вареніченко,  в.о. старост Баришівської громади заслухали та обговорили слідуючі питання порядку денного:

Докладніше

«Духовність – шлях до майбутнього»

Працівники відділу культури та туризму Баришівської селищної ради відвідали всеукраїнську науково-практичну конференцію «Духовність – шлях до майбутнього» в рамках тижня духовності і культури до Дня Хрещення Київської Русі-України

Докладніше

Нагору