Оголошення про збір ідей проектів до Стратегії розвитку Баришівської селищної громади

Баришівська селищна рада за експертної підтримки проєкту SURGe Project  актуалізує Стратегію розвитку громади (далі – Стратегія) та напрацьовує План заходів з реалізації Стратегії на 2025-2027 роки.

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати План заходів з реалізації Стратегії на 2025-2027 роки. Робочою групою з розробки Стратегії буде проведено відбір ідей проєктів, їх аналіз та ранжування за пріоритетами. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Баришівської громади – представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, підприємства, установи та організації усіх форм власності – запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії. Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигоди від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  2. Термін реалізації проєкту – не більше 3-х років (2025 – 2027 рр.).
  3. Існує інституційна та організаційна спроможність для реалізації проєкту.
  4. Проєктна ідея стосується завдань Стратегії розвитку громади (ознайомтеся з переліком цілей та завдань Стратегії удодатку 1 до цього оголошення).
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2). Приклад заповнення форми можна подивитись у додатку 3.
  6. Проєктну ідею має бути надісланоне пізніше 21 жовтня 2024 року.

 Заповнені форми надсилайте до відділу економічного розвитку та залучення інвестицій Управління фінансів та економічного розвитку Баришівської селищної ради, ел. адреса: economikabartg@gmail.com з поміткою «Ідея до Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, на ел. адресу: economikabartg@gmail.com з поміткою «Питання до Проєктної ідеї».

Завантажити (DOCX, 28KB)

Нагору