Зміна тарифів з медичного обслуговування

ПОВІДОМЛЕННЯ

про намір КНП «Баришівської  БЛ» Баришівської селищної ради

з 05 липня 2024 року здійснити зміну тарифів з медичного обслуговування

Відповідно до частини десятої статті 18 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII; пункту 5.3.3. статуту КНП «Баришівська багатопрофільна лікарня» Баришівської селищної ради Київської області; Методики розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування, затверджена постановою КМУ від 27.12.2017 № 1075;  П(С)БО 16 «Витрати», затверджений наказом Мінфіну від 31.12.1999 № 318; Переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах, затвердженому постановою КМУ від 17.09.1996 № 1138; пунктом 1.3. статуту КНП: провадить цю діяльність як господарську некомерційну, спрямовану на досягнення соціальних цілей, без мети одержання прибутку; соціальних цілей, що  полягають у реалізації права на охорону здоров’я згідно, а також з метою впорядкування діяльності, зміцнення матеріально-технічної бази та для забезпечення виконання мети, завдань та предмету діяльності підприємства, планується затвердження актуалізованого переліку платних послуг з медичного обслуговування, які надає КНП «Баришівська БЛ».

Крім того, планується затвердження переліку пільгових категорій населення та розміру пільг по наданню платних послуг населенню, які будуть надаватися КНП «Баришівська багатопрофільна лікарня».

Перелік пільгових категорій населення по наданню платних послуг з медичного обслуговування

    Безкоштовно, на платні послуги з медичного обслуговування, які відносяться до розділу 1 в частині медичних оглядів (попередні профілактичні медичні огляди при прийнятті на роботу, а також відповідні періодичні профілактичні медичні огляди):

  • Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та особи на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
  • Члени сім’ї загиблого військовослужбовця Збройних сил України, який загинув (помер) під час проходження військової служби, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

В розмірі 50% вартості, на платні послуги з медичного обслуговування, які відносяться до розділу 1 в частині медичних оглядів (попередні профілактичні медичні огляди при прийнятті на роботу, а також відповідні періодичні профілактичні медичні огляди):

  • Ліквідатори, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (Закон України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»);
  • Працівники комунальних підприємств та бюджетних установ Баришівської територіальної громади при проходженні обов’язкового профілактичного медичного огляду за статтею 26 Закону України «Про забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2001 р. № 559 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичний книжок» при заключенні договору з закладом.

Особам, які відносяться до вказаних категорій, при звернені в лікувальний заклад, надавати копію посвідчення, типової форми.

Зауваження та пропозиції приймаємо протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати опублікування цього повідомлення за юридичною адресою підприємства: 07501, вулиця Київський шлях, 126, селище Баришівка Броварського району Київської області та за телефонами: тел. (04576)5-44-25, 5-48-93, е-mail:barcrl103@gmail.com.

Платні послуги 2024

Генеральний директор КНП «Баришівська БЛ»      Галина БУНЯК

Нагору