За ініціативи Баришівського селищного голови Олександра Павловича Вареніченка було підготовлено звернення до Міжнародного благодійного фонду “Сприяння Розвитку Медицини”

З одного боку ми повинні забезпечити медичні заклади засобами індивідуального захисту, з іншого боку маємо фінансовий ресурс, а можливостей їх придбати не має…

За ініціативи Баришівського селищного голови Олександра Павловича Вареніченка було підготовлено звернення до Міжнародного благодійного фонду “Сприяння Розвитку Медицини” з приводу можливості забезпечення респіраторами лікарів(вони захищають від вірусів і рекомендуються в основному лікарям, які дуже тісно працюють з хворими людьми і надають їм допомогу) та іншої благодійної допомоги.

Голова фонду Олег Юрійович Овечко з радістю відгукнувся та допоміг придбати 800 респіраторів для лікарів Баришівської громади. Кошти на придбання респіраторів були використані з Благодійного фонду соціального розвитку Баришівського району ” Надія” .

Нагадаємо, що Баришівська селищна рада співпрацює з Міжнародним благодійним фондом “Сприяння Розвитку Медицини” більше трьох років.

А саме:
«Проводить спільно з Баришівським шкірзаводом медичні акції, піклуючись таким чином про здоров’я мешканців громади. Сподіваємося на подальшу співпрацю з благодійним фондом “ в майбутньому. В найближчій перспективі проведення медичної акції для дітей та медичних консультацій в старостинських округах нашої громади» – зазначив голова Баришівської селищної ради, Олександр Павлович Вареніченко.

Також голова фонду Олег Юрійович Овечко передав у вигляді благодійної допомоги для проведення медико-соціальних заходів спрямованих на подолання коронавірусу : такий необхідний для наших лікарів дефібрилятор з монітором, механічний відсмоктувач медичний,памперси для лежачих пацієнтів; медичні препарати: антибіотики, заспокійливі, антигістамінні препарати, інсулінові шприци.

Далі буде…

Нагору