Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Баришівська селищна рада під головуванням першого заступника селищного голови Володимира Коцюрбія.

Згідно порядку денного розглянули 62 питання.

Зокрема:

  • схвалили фінансовий план та  встановили тариф на теплову енергію для КП «ЖЕК Баришівської селищної ради» на 2025 рік;
  • схвалили мережу закладів освіти на 2024/2025 н.р.;
  • затвердили проєкт організації дорожнього руху «Схема організації дорожнього руху в селищі Баришівка» по вул. Березанська та вул. Центральна, це надасть можливість впорядкувати паркомісця в центрі Баришівки;
  • розглянули питання «Про надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України» – затвердили 4 рішення комісії про надання згоди на виплату компенсацій за заявами жителів громади (за 1 заявою було відмовлено в компенсації);
  • прийняли важливі рішення щодо захисту прав та інтересів дітей, в тому числі про влаштування малолітніх дітей в сім’ю патронатного вихователя та 18 питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Серед планових питань: про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади на поховання, про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, про видалення зелених насаджень.

Детальніше з усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному веб-сайті селищної ради:

https://baryshivska-gromada.gov.ua/document-category/rishennya-vykonavchogo-komitetu

Нагору