ЦПР “Мрія” – 35 років!

25 вересня 2024 року у Центрі позашкільної роботи «Мрія» Баришівської селищної ради відзначили 35-річчя із дня заснування та День позашкілля!

Саме у Центрі позашкільної роботи «Мрія» відчайдушно творять юні майстри, танцюристи й співаки, музиканти та театрали. Щоб перелічити усі досягнення творчих колективів та студій, вихованців гуртків не вистачить усіх сторінок. Про творчий осередок знають як в Україні, так і на міжнародній арені.

Розділити святкові хвилини, а також привітати ювілярів прийшли: Юліан Москаленко – депутат Київської обласної ради, Ольга Білановська – начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської районної військової адміністрації, Володимир Коцюрбій – перший заступник Баришівського селищного голови, Сергій Щербак – начальник Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, Вікторія Бородуліна – начальник відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, Віра Ворона – голова Баришівської територіальної профспілкової організації працівників освіти і науки України, Людмила Бабич – начальник відділу культури і туризму Баришівської селищної ради, Оксана Загорулько – депутат Баришівської селищної ради, постійні партнери та спонсори, випускники, батьки юних вихованців.

Приємно, що в залі була присутня і Надія Олександрівна Кравченко, саме їй належить ідея створення та будівництва нашого палацу, до речі, одного з найбільших в Україні!

Свято розпочалось з неймовірної виставки творчих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва та науково-технічної творчості від керівників гуртків та їх вихованців. І разом з тим всі присутні мали можливість поринути в приємні спогади від перегляду фото колажу представленого у фоє ЦПР «Мрія» та відеофільму перед початком урочистого концерту в актовій залі.

На сцені з вітальним словом до присутніх звернувся депутат Київської обласної ради Юліан Москаленко, побажавши колективу закладу-імениннику міцного здоров’я, наснаги, нових звершень на професійній ниві. За вагомий особистий внесок у культурно-освітній розвиток Київщини, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 35-річчя Центру позашкільної роботи «Мрія» Подяками Київської обласної ради та грошовою премією та сувенірами ЦПР «Мрія» нагородженні:

Пріхнич Лариса Іванівна, керівник Зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» та Гаращенко Андрій Вікторович, заступник директора, керівник гуртка Центру позашкільної роботи «Мрія».

До привітань доєдналась і Ольга Білановська, начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської районної військової адміністрації. Вона привітала ювілярів, працівників, вихованців та їхні родини зі знаменною датою та вручила Подяку Броварської районної державної адміністрації колективу Центру позашкільної роботи «Мрія» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, збереження та примноження українських традицій, турботу про молоде покоління, їх інтелектуальний і творчий розвиток та з нагоди відзначення 35-ї річниці заснування Центру.

З побажаннями беззаперечного подальшого розвитку і процвітання Центру заради зростаючого покоління на благо майбуття звернувся Володимир Коцюрбій, перший заступник Баришівського селищного голови. У своєму виступі зокрема зазначив, що на передодні свята, спільно з Управлінням освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради подарували закладу телевізор. Ювілейні урочистості продовжились нагородженням.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди 35-річчя Центру Грамотами Баришівської селищної ради та сувенірами ЦПР «Мрія» були нагороджені:

Марчук Вікторія Григорівна, секретар-діловод Центру, Дорошенко Інна Миколаївна, керівник гуртка «Креативне рукоділля», Головерда Сергій Анатолійович, керівник зразкового ансамблю народного танцю «Червона калина», Обухова Олена Вікторівна, культорганізатор, керівник гуртка «Світ танцю».

Подяками Баришівської селищної ради та сувенірами ЦПР «Мрія» були відзначені:

Качан Інна Іванівна, керівник гуртка «Перукарське мистецтво», Ювченко Наталія Валеріївна, керівник гуртка «Прикрась свій дім», Ходарченко Микола Федорович, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування; Король Юлія Анатоліївна, керівник групи соціального розвитку Благодійного фонду «МХП–Громаді», Комаревич Катерина Василівна, менеджерка із соціальних проєктів Благодійного фонду «МХП–Громаді», Новікова Алла Володимирівна – голова Благодійного фонду «Громади Березані», Гончар Олексій Васильович  – керівник групи по роботі з регіональними складами та контракторами І.П. Кока Кола Беверіджиз України Лімітед; Степанюк Ірина Сергіївна голова батьківського комітету Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал», Дорошенко Світлана Віталіївна – голова батьківського комітету Зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія», Ременюк Юлія Артурівна – голова батьківського комітету гуртка «Прикрась свій дім», Лисиця-Трофименко Анна Володимирівна – член батьківського комітету студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Палітра».

Начальник Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради Сергій Щербак після свого святкового звернення нагородив працівників, батьків та спонсорів грамотами та подяками. Грамоти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та сувеніри від ЦПР «Мрія» отримали Козачок Людмила Володимирівна, керівник Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал», Масюк Наталія Миколаївна, керівник народного художнього колективу театру-студії «Пілігрими» та Гордійчук Аліна Вікторівна, керівник гуртка раннього розвитку «Пізнайко».

Подякою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради були відзначені з сувенірами від ЦПР «Мрія»:

Сливчук Михайло Михайлович, керівник релігійної організації “Релігійна громада Свято-Троїцька Парафія Київської єпархії української православної церкви”, Момсик Максим Вікторович, приватний підприємець, випускник ЦПР «Мрія»; Гайдук Світлана Григорівна, член батьківського комітету Зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія», Бабич Тетяна Дмитрівна, член батьківського комітету Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал», Фещенко Наталія Василівна, голова батьківського комітету гуртка «Українська національна кухня», Тивоненко Інга Миколаївна, голова батьківського комітету студії сучасної хореографії «Гармонія», Васьковська Ірина Олександрівна, член батьківського комітету студії сучасної хореографії «Гармонія»; Шостак Андрій Іванович, звукооператор, Жунь Алла Леонідівна, керівник гуртка «Українська національна кухня», Гаращенко Віктор Васильович – майстер.

Особливі слова подяки колективу за великий талант і покликання зрощувати юних талантів висловила депутат Баришівської селищної ради, колишній директор ЦПР «Мрія» Оксана Загорулько та подарувала цінний подарунок.

Голова Баришівської територіальної профспілкової організації працівників освіти і науки України, Віра Ворона також не оминула захід на честь 35-річчя Центру і вручила подяки з грошовими преміями працюючим пенсіонерам Центру Черемисіній Тетяні Іванівні та Асташенко Тетяні Григорівні.

Сьогоднішні вихованці Центру позашкільної роботи «Мрія» – це ціле сузір’я талантів. Про результативність діяльності закладу свідчать перемоги дитячих колективів та окремих гуртківців у різноманітних фестивалях, конкурсах, виставках районного, обласного, міжрегіональних, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Але їхні успіхи – це невтомна праця педагогів та підтримка з боку батьків.

Неабияким сюрпризом для всіх присутніх у залі стало відео привітання від випускників.

Святкову атмосферу заходу своїми творчими виступами створили педагоги, вихованці та випускники Центру (зразковий ансамбль сучасного танцю «Карнавал», зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Мрія», студія сучасної хореографії «Гармонія», вокальна студія «Веселкові нотки», народний театр-студія «Пілігрими», вокально-естрадний гурток «Дзвіночок», Дарія Обухова, Олександр Малюга та Вікторія Воробей).

Завітавши на урочистий ювілейний захід, який, доречі, був благодійним, всі присутні змогли поринути в яскравий світ дитячих талантів. Нам вдалося зібрати 2800 грн, які будуть спрямовані на підтримку воїнів-земляків, що служать в ЗСУ.

Ми дякуємо нашим збройним силам України за захист та можливість навчатися, працювати, займатися улюбленою справою.

Мріємо, щоб наш Центр позашкільної роботи працював ще не одне десятиліття, адже позашкільний простір  – це унікальний простір, простір радості та успіху!

 

 

Тетяна Пащук, в.о. директора Центру позашкільної роботи «Мрія»

Нагору