Сьогодні ми відзначаємо 33 роки Українській державі!

33 роки як Україна заявила про себе як вільну, незалежну та самодостатню країну. За ці роки наша держава довела всім свою незалежність та нескореність! Наші військові довели всьому світу, що вони найсміливіші, найстійкіші, непереможні захисники! А наші люди – хоробрі, витривалі, незламні, людяні…

Українці століттями виборюють свою незалежність, і зараз, знову змушені платити високу ціну за нашу свободу, вкотре виборюючи її в того самого «брата»…

Високу ціну платимо за можливість жити вільно, говорити без страху, обирати самостійно свій шлях… Світла пам’ять усім нашим захисникам, які склали голови у боротьбі за незалежність нашої держави. Слава всім, хто на своєму робочому місці працюють, щоб  підсилити економіку України. Слава тим, хто щодня тримає небо над нашими головами, поки ми спимо. Слава героям, які зі зброєю в руках до останнього патрону, до останнього пострілу боронять найдорожче, що у нас є – свою сім’ю, своє місто, свою Україну!

У нас монолітна, надзвичайно талановита, звеличена героїзмом сучасників та подвигами предків нація. Разом ми здатні сягнути найвищих вершин. Віримо в Україну, захищаємо рідну землю та свою свободу, працюємо спільно задля нашої перемоги!

Принагідно вітаю земляків із Днем Баришівської громади! Це особливе свято, яке завжди об’єднувало всіх, хто любить свій край. Та сьогодні наша громада, як і сотні інших, відзначає це свято в складний час – час війни.

Ми разом радіємо нашим успіхам і ділимо наші печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця над відновленням і розбудовою нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям, а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.

Приємно відзначити, що ми завжди є надійним тилом та підтримкою для наших військових, для всіх вимушено переміщених осіб, соціально незахищених верств населення і всіх, хто потребує допомоги. Ми згуртувались та робимо все можливе і неможливе для звільнення своєї землі, підтримки військових та цивільних громадян Наша громада кожен день працює задля нашої перемоги!

Тож дякую кожному із вас, дорогі земляки, за ваш внесок у розвиток та благоустрій Баришівської територіальної громади, усім, хто вкладає частинку своєї душі та праці в те, щоб земляки пишались нашим краєм.

Також хочу щиро подякувати усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи Баришівській громаді сили для розвитку; депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді, розсудливо і мудро приймають рішення та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем життєдіяльності громади; працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків. Щира вдячність нашим волонтерам та працівникам соціальної сфери, які день у день роблять все заради підтримки воїнів та потерпілих від війни українців!

Але особливу подяку сьогодні хочу висловити всім Героям, які мужньо боронять нашу землю від російських загарбників, кожну хвилину ризикуючи своїм життям – низький вам уклін і подяка! Вірю і знаю, що незабаром ви з Перемогою повернетесь до своїх домівок, де на вас чекають рідні.

Низький уклін і вічна пам’ять тим, хто поклав життя на вівтар нашої свободи і незалежності нашої країни.

Від щирого серця зичу всім мирного неба над головою, родинного затишку, Божого благословення, любові та спокою у вашій оселі і в нашій рідній Україні! Все буде УКРАЇНА!

 

Із повагою, вдячністю і вірою в українську перемогу – секретар Баришівська селищна рада Олександр Ільченко

Нагору