#ДопомогаЗСУ

Днями наші захисники, котрі тримають оборону на Куп’янському напрямку, отримали від Баришівської громади таку необхідну техніку – 8-тонний вантажний автомобіль КАМАЗ. Тепер він буде виконувати завдання військового часу.

Безмежно вдячні СТОВ «Деренківець» (директор Андрій Соколов), і особисто Сергію Горєву, які вирішили передати автомобіль на потребу ЗСУ і до того ж завантажили його  бочками, поліетиленовою плівкою, каністрами тощо.

Також велика вдячність директору ФГ «Куренівка», депутату Баришівської селищної ради Мойсієнку М.І. за частковий ремонт техніки і за надані комплектуючі до автомобілі, які служать хлопцям на передовій.

А секретарю селищної ради Олександру Ільченку та депутату Баришівської селищної ради Сергію Шинкаруку – за те, що особисто доставили техніку військовослужбовцям в/ч А**** на Харківщину.

Але найбільше дякуємо Захисникам за те, що бороните нашу країну! Ви – наші титани, які тримають небо! Нехай авто допомагає у виконанні бойових завдань, а ми в тилу робитимемо усе, аби підсилювати наших бійців!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Нагору