Проведення семінару

Радо повідомляємо Вам про старт конкурсу СЕЛО:КРОКИ ДО РОЗВИТКУ за підтримки ПрАТ МХП та КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ!

Конкурс «Село. Кроки до розвитку» ініційований ПАТ «Миронівський хлібопродукт» спрямований на стимулювання соціальної активності у сільських громадах та має на меті підтримку кращих бізнес-ініціатив громадян, зокрема у розвитку соціально-економічного, культурного та туристичного потенціалу краю. Реалізація проекту відбуватиметься  з травня по грудень поточного року партнерами по Київській області ГО “Центр громадської експертизи”.

Мета проекту – підтримка ініціатив недержавних громадських об’єднань (НГО) та ініціативних груп громадян і/або фізичних осіб – підприємців з розвитку громад, та забезпечення самозайнятості мешканців Київської області в їх прагненні до самоорганізації та розвитку свого краю.

До участі у проекті запрошуються мешканці Баришівського району.

Переможці конкурсу отримають від ПАТ «Миронівський хлібопродукт» грант (безповоротна фінансова допомога) на реалізацію проекту на підставі укладених договорів в затвердженому експертною радою розмірі. У склад експертної ради увійдуть представники партнерів проекту, максимальний обсяг фінансування на один проект складатиме 50 000 гривень.

Наголошуємо, що 22 червня 2019 року о 10-00 год в приміщенні актової зали ЦПР “Мрія”, що знаходиться за адресою: смт Баришівка, вул. Богдана Хмельницького 21 в рамках проведення конкурсу буде проведено семінар-навчання по написанню бізнес-планів.

Для участі в конкурсі треба зробити декілька простих кроків:

За посиланням заповніть коротеньку анкету, щоб отримати повідомлення про наступні зустрічі у вашому районі.

https://forms.gle/uV1nQkHD38ojeRtL8

Також додаємо положення про конкурс:

https://docs.google.com/…/1qx1dZurq6wNVWazMUiSECPvoOn…/edit…

І на останок посилання на фейсбук сторінку, підпишіться і будете першими отримувати новини конкурсу:

https://www.facebook.com/konkurs.steps2019/

 

Завантажити (PDF, 1.24MB)

Завантажити (PDF, 1.74MB)

Нагору