З найщирішою вдячністю, гордістю і шаною вітаю наших захисників і захисниць з Днем Збройних Сил України!

Минулого року на початку широкомасштабного вторгнення російський агресор не вірив, що наша армія здатна чинити такий неймовірний опір. Але їхній план «Киев за три дня» був зруйнований. Бо вони не знали про наші столітні традиції бойової доблесті захисників свободи і незалежності України, про силу духу українського воїна та про єдність армії з народом! Таку єдність, якій здивувався весь світ! Чи є ще в світі народ, який від старого до малого в єдиному подиху допомагають своїй армії в боротьбі з агресором?! Старенькі бабусі в’яжуть шкарпетки для «соколів», маленькі патріоти, співаючи на вулицях своїх міст, збирають кошти на безпілотники! Такий народ – воїстину непереможний!

Дорогі наші, незламні воїни! Ми віримо у вашу силу й рішучість та щиро вдячні усім військовослужбовцям Збройних Сил України за вірність Присязі, сумлінне виконання військового обов’язку, сміливість, відвагу, самопожертву й непереможний характер, який ви щодня демонструєте.

У цей день схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг, тих, хто ціною свого життя тримав оборону та ніс наш прапор перемоги.

Сьогодні військові Збройних сил України є прикладом самовідданості та героїзму для нашої молоді, для кожного громадянина України та й для всього цивілізованого світу!

Бажаємо нашим захисникам та захисницям козацького здоров’я, міцного духу, стійкості у боротьбі з ворогом за незалежність і територіальну цілісність України!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Олександр Ільченко, секретар Баришівської селищної ради

Нагору