ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Щорічно в першу неділю листопада в Україні святкують День працівника соціальної сфери.

Це професійне свято людей, чиї професійні вміння та навички спрямовані на захист та підтримку соціально незахищених верств населення.

Важка соціально-економічна ситуація, що посилилась через повномасштабну російсько-українську війну, породила нові соціально вразливі категорії осіб.

У переддень професійного свята в актовій залі селищної ради зібралися ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період. Це і працівники управління соціального захисту населення, і служби у справах дітей та сім’ї, і Центру соціальних служб, і Баришівського селищного Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), і КУ «Центр допомоги учасникам АТО».

Секретар селищної ради Олесандр Ільченко звернувся до запрошених з вітальним словом: «Я хотів би подякувати кожному з вас за самовідданість роботі й душевне тепло, яке ви даруєте людям, ваша праця надзвичайно важлива, адже вона сповнена гуманізму, милосердя і добра. Вас поважають і завжди чекають  найвразливіші верстви населення – пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, одинокі та престарілі громадяни».

З вітальним словом до присутніх також звернулись заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Єгор Гарбуз та начальник управління соціального захисту населення Людмила Маценко. Вони висловили слова вдячності за працю, сповнену милосердям, добром й теплом, та побажали їм щастя, достатку, благополуччя, задоволення від роботи, сил, терпіння та людської вдячності.

Нагору