21.12.2021 року на базі ЦПР “Мрія” відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради

21.12.2021 року на базі ЦПР “Мрія” відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради. На колегії підвели підсумки роботи за 2021 та визначили пріоритетні напрями у діяльності на 2022 рік. У ході засідання розглянули та обговорили важливі питання для розвитку освіти громади.

Основні показники виконання Програми розвитку системи освіти Баришівської селищної ради на 2019-2021 роки та презентація Програми розвитку освіти Баришівської територіальної громади на 2022-2025 роки. Доповідач Бородуліна Вікторія Володимирівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

Організація підвищення фахової кваліфікації педагогічних працівників в умовах реформування освіти. Доповідач Кушнір Галина Дмитрівна, в.о. директора ЦПРПП.

Актуальні питання розвитку позашкільної освіти в сучасних умовах 2021 року та перспективні завдання на 2022 рік. Доповідач Головерда Сергій Анатолійович, директор ЦПР «Мрія».

Інноваційна діяльність в ЗЗСО як основа трансформації в заклади нового типу. Доповідач Маярчук Світлана Григорівна, консультант ЦПРПП.

Організація роботи зі зверненнями громадян до відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради протягом 2021 року. Доповідач Орел Ірина Володимирівна, провідний спеціаліст ВОМС.

Про стан організації інклюзивного навчання в закладах освіти Баришівської територіальної громади. Доповідач Богдан Людмила Антонівна, директор інклюзивно-ресурсного центру.

Нагору