Місяць: Листопад 2019

Будуємо Україну разом

На цьому тижні представники  сектору  молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту   Баришівської селищної ради мали змогу познайомитися з представниками Всеукраїнського волонтерського табору – БУР (Будуємо Україну разом)

Докладніше

Зворотний зв’язок із читачами особливо важливий

Зворотний зв’язок із читачами особливо важливий для колективу редакції газети «Баришівський вісник». Ми знайшли новий привід для спілкування з нашими шанувальниками, дописувачами й постійними читачами – розіграш подарунків!

Докладніше

КУ інклюзивно-ресурсний центр Баришівської селищної ради

27-го листопада 2019 року на базі навчального закладу: Баришівської ЗОШ ім. М. Зерова відбувся тренінг “Організація інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти” для вчителів та асистентів вчителів.

Докладніше

Семінар-практикум

19 листопада 2019 року директор Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Г.В.Пацаловська та завідувач методично-бібліографічним відділом Н.І.Лавріненко взяли участь у  обласному семінарі

Докладніше

Цікаві навчальні заняття в ЦПР “Мрія”

Навчально-виховний процес у позашкільних закладах відрізняється від шкільного: метою, змістом, формами, використанням нестандартних методів і прийомів роботи, атмосферою доброзичливості і можливістю самостійного вибору дитиною напрямів діяльності.

Докладніше

Нагору