Акція «Протидій торгівлі людьми» за участю відомого українського актора

18 жовтня – день, оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми, був започаткований з 2007 року. Такий день необхідний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом – торгівлею людьми.

В рамках проведення інформаційних заходів, за сприяння Благодійний фонд Карітас Київ  фахівцями Ссдс Баришівка у Центральному парку Баришівки проведено молодіжну вуличну акцію «Протидій Торгівлі Людьми».

Запрошеним гостем був український актор театру та кіно Костянтин Войтенко!

Під час акції учасники взяли участь в майстер-класах та різних заходах від представників БО «БФ «Карітас-Київ» Марини Микитенко, Яни Волощук, Софії Несін, Юлії Герасимової, Анни Хливнюк, Ірини Дрозд, Ірини Пелюхні, Оксани Терещенко та Дмитра Гірняка.

Також всі  присутні отримали  інформаційні буклети, які містять інформацію про проблему торгівлі людьми, види допомог особам, які постраждали від торгівлі людьми та інформацію для громадян, які збираються працювати за кордоном. На буклетах Костянтин Войтенко всім охочим залишив автограф. По закінченню заходу учнівська молодь обговорювала те, що торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини.

Акція відбулася за сприяння Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та фінансової підтримки депутата Баришівської селищної ради Віталія Гордієнка.

Нагору