Результати виконання грантового проєкту “Простори активних громадян у деокупованих селах Баришівської громади Київщини” (селище Баришівка)

Маємо чудові новини! В приміщенні, яке майже 30 років не використовувалось за призначенням, нарешті знову буде гамірно!Завдяки тісній співпраці Баришівської селищної ради в особі секретаря Олександра Ільченка, депутатського корпусу, зокрема Сергія Шинкарука, та Фонду “Партнерство за сильну Україну” (Кімонікс) і ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в селищі Баришівка завершується реалізація важливого проєкту.

Що вже зроблено?

  • Проведено ремонт спортзалу в Центрі позашкільної роботи “Мрія” Баришівської селищної ради.
  • Закуплено сучасний спортивний інвентар, що включає тренажери, спортивний інвентар та обладнання для проведення тренувань.

Потреба реалізації цього проєкту виникла тому, що попередній зал, в якому займалися діти та дорослі різними видами спорту, було зруйновано внаслідок влучання ракети. Це залишило дітей та молодь без можливості займатися спортом та негативно вплинуло на їхній фізичний та емоційний стан.

 Результати:

  • Відновлений спортзал надає безпечні та комфортні умови для занять спортом.
  • Діти та молодь отримали можливість знову займатися улюбленими видами спорту, розвивати свої фізичні навички та зміцнювати здоров’я.

 Дякуємо всім, хто долучився до цього проєкту! Це стало можливим завдяки тісній співпраці з Благодійною організацією «Фонд громади Березані» (голова правління Алла Новікова), небайдужим мешканцям та місцевому бізнесу.

Ваша підтримка та активна участь зробили цей проєкт реальністю!

Разом ми робимо нашу громаду сильнішою та стійкішою. Продовжуємо працювати на благо наших дітей та молоді!

Нагору