«ТАЛАНТ РОКУ – 2024»

16 травня 2024 року, у Всесвітній день вишиванки, в Центрі позашкільної роботи «Мрія» Баришівської селищної ради, відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження обдарованих дітей та учнівської молоді закладів освіти Баришівської громади «Талант року – 2024».

У святковому залі зібралися найкращі учні та педагоги – гордість нашої громади, переможці інтелектуальних, творчих конкурсів, які в нелегкій боротьбі за звання кращих гідно представили нашу громаду і ще раз довели собі й оточуючим, що жага навчання, ентузіазм, а також невтомна праця і постійне самовдосконалення дають незвичайну можливість сягнути нових висот.

Розпочали урочисту церемонію з хвилини мовчання під час якої вшанували пам’ять захисників та захисниць, які відали своє життя за свободу та незалежність нашої держави, мирних жителів міст та сіл, маленьких янголят!

На святі талановиту молодь вітали Крістіна Ігорівна Дорофеєва, керуюча справами Баришівської селищної ради, Сергій Валерійович Щербак, начальник Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, Вікторія Володимирівна Бородуліна, начальник відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, Віра Іванівна Ворона, голова Баришівської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України, Тетяна Валентинівна Щерба, головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, Марина Василівна Молнар, головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та Ірина Володимирівна Коростель, головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

Приємним сюрпризом, для всіх, стало привітальне відеозвернення від Артема Михайленка, вчителя Баришівського ліцею ім. М. Зерова, а нині мобілізованого військовослужбовця, який вже третій рік виконує бойові завдання задля захисту України від нападу РФ та співачки Альони Савраненко, більш відомої як Аlyona Аlyona, яка цього року разом з Jerry Heil представила Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2024» та посіли почесне ІІІ місце.

Схвильовано та гордо піднімалися на сцену діти, які вже вписали свою сторінку в історію Баришівщини, своєю маленькою перемогою.

У першому блоці нагородження Грамотою Управління освіти, молоді та спорту та сертифікатом на грошову премію були нагороджені:

– Недогібченко Вікторія, учениця 8 класу ОЗО «Баришівський ліцей», призерка VI Всеукраїнського конкурсу есе «Мій Шевченко»;

– Квичола Юрій, учень 7 класу ОЗО «Волошинівський ліцей імені Героя України Руслана Лужевського», призер Всеукраїнського конкурсу проєктів «Книжкова країна».

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024» та сертифікатом на грошову премію нагороджені дипломанти ІІІ ступеня обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад:

– Алєйніков Єгор, учень 7 класу ОЗО «Баришівський ліцей», математика;

– Вовк Катерина, учениця 10 класу ОЗО «Волошинівський ліцей імені Героя України Руслана Лужевського», правознавство;

– Тумановський Євген, учень 8 класу ОЗО «Волошинівський ліцей імені Героя України Руслана Лужевського», географія.

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024» та сертифікатом на грошову премію нагороджені дипломанти ІІ ступеня обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад:

– Кулик Дарина, учениця 10 класу Баришівського ліцею імені Миколи Зерова, англійська мова;

– Єрко Віталіна, учениця 9 класу ОЗО «Волошинівський ліцей імені Руслана Лужевського», правознавство;

– Захарченко Віта, учениця 11 класу ОЗО «Селищанський ліцей», українська мова та література;

– Звягінцев Серафим, учень 8 класу Філії Сезенківська гімназія ОЗО «Морозівський ліцей імені Дениса Поповича», технічна праця;

– Степанчук Богдан, учень 7 класу ОЗО «Баришівський ліцей», вихованець ЦПР «Мрія», Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор дослідник».

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024», сертифікатом на грошову премію нагороджувалась Богуш Єлизавета, учениця 10 класу ОЗО «Волошинівський ліцей імені Руслана Лужевського», дипломантка олімпіади з історії та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024», сертифікатом на грошову премію нагороджувався Гуменюк Олександр, вихованець ЦПР «Мрія», учень 6 класу ОЗО «Баришівський ліцей», дипломант І ступеня Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024», сертифікатом на грошову премію нагороджувалися:

– Восколович Дмитро, учень 10 класу Баришівського ліцею імені Миколи Зерова, німецька мова, українська мова і література;

– Лопатін Захар, учень 10 класу Баришівського ліцею імені Миколи Зерова, фізика, географія.

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024», сертифікатом на грошову премію – Федоріна Аліна, учениця 10 класу переможець обласного етапу та дипломант фінального етапу олімпіади з біології.

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, відзнакою «Інтелект року-2024», сертифікатом на грошову премію – Держговська Анна, учениця 8 класу переможець обласного етапу та дипломант ІІ ступеня фінального етапу олімпіади з біології.

Грамотою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, грошовою премією та відзнакою «ТРІУМФ РОКУ – 2024» нагороджена ВАСИЛЕВИЧ ВІКТОРІЯ, учениця 9 класу ОЗО «Баришівський ліцей», вихованка ЦПР «Мрія», Дипломант ІІ ступеня фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук, ВОЛОДАРКА ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ ОЛІМПІАДИ ГЕНІЇВ.

Успіх людини, безумовно, заслуга і його вчителя та наставника, порадника, людей з непомітними на перший погляд, щоденними зусиллями, працею, терпінням і відповідальністю.

Відповідно наказу управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради від 07.05.2024 № 138 за грунтовну підготовку переможців та призерів, співпрацю та підтримку у підготовці дітей до участі у інтелектуальних змаганнях територіального, обласного та всеукраїнського етапів олімпіад та конкурсів.

Подякою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та грошовою премією нагороджені:

– Костенко Володимир Григорович, вчитель історії та правознавства ОЗО «Волошинівський ліцей імені Р.Лужевського», за підготовку трьох призерів олімпіад з історії та правознавства;

– Макаренко Ганна Іванівна, вчитель української мови та літератури ОЗО «Волошинівський ліцей імені Р. Лужевського», конкурс МАН;

– Рудницька Василина Василівна, вчитель біології та образотворчого мистецтва ОЗО «Волошинівський ліцей імені Р.Лужевського», конкурс проєктів «Книжкова країна»;

– Коломієць Олександр Васильович, вчитель фізичної культури ОЗО «Волошинівський ліцей імені Р.Лужевського», керівник гуртка «Джура» ЦПР «Мрія», Дипломант ІІІ ступеня фахового конкурсу «Джерело творчості» в номінації «Військово-патріотичний напрям позашкільної освіти».

– Мариниченко Леся Миколаївна, вчитель математики та фізики ОЗО «Баришівський ліцей»;

– Трофімова Наталія Вікторівна, вчитель математики ОЗО «Баришівський ліцей»;

– Ковальська Наталія Іванівна, вчитель географії ОЗО «Волошинівський ліцей імені Р.Лужевського»;

– Безпалюк Галина Григорівна, вчитель української мови та літератури Баришівського ліцею імені Миколи Зерова;

– Гаращенко Алла Володимирівна, вчитель української мови та літератури ОЗО «Баришівський ліцей», за підготовку переможця VІ Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»;

– Пащук Тетяна Григорівна, керівник гуртка цифрової фотографії «Фото ART» ЦПР «Мрія», дипломант ІІ ступеня Всеукраїнського фахового конкурсу «Джерело творчості» в номінації «Науково-технічний напрям позашкільної освіти».

– Олексієнко Марина Олегівна, вчитель англійської мови Баришівського ліцею ім. М. Зерова;

– Харченко Наталія Сергіївна, вчитель німецької мови Баришівського ліцею ім. М. Зерова;

– Нагорняк Тамара Олександрівна, вчитель української мови та літератури ОЗО «Селищанський ліцей»;

– Котвицька Людмила Іванівна, вчитель географії Баришівського ліцею ім. М. Зерова;

– Маярчук Олександр Миколайович, вчитель трудового навчання Філії Сезенківська гімназія ОЗО «Морозівський ліцей ім. Д. Поповича».

Подякою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради, грошовою премією та відзнакою в номінації «Тріумф року-2024» за підготовку команди призерів (3 учасників) фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, який проходив у м. Львів, 4 призерів всеукраїнських науково-дослідницьких конкурсів Малої академії наук та володарки золотої медалі Олімпіади геніїв:

– Кириленко Наталія Іванівна, вчитель біології ОЗО «Баришівський ліцей» та керівник гуртка «Юний науковець» ЦПР «Мрія».

Відповідно наказу Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради від 08.05.2024 № 139 Грамотами Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та одноразовими грошовими преміями відзначені вихованці та колективи ЦПР «Мрія» –переможці Міжнародних, Всеукраїнських та обласних етапів творчих конкурсів у номінації «Творча обдарованість»:

– Вокальна студії «Веселкові нотки» (керівник Старчак О.М.) – переможці міжнародного фестивалю – конкурсу «Барвиста осінь» – ІІ місце; міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – Гран – Прі; всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» – ІІ місце; ІІ всеукраїнського конкурсу мистецтв «Різдвяне диво» – І місце; всеукраїнського фестивалю-конкурсу талантів «Феєрія зірок» – І місце; ІІ всеукраїнського конкурсу мистецтв «Оксамит» – І місце; обласного фестивалю колядок «Київщина колядує» – ІІІ місце.

Вихованці студії «Веселкові нотки:

дует Старчак Семен, Мосінзова Інга переможці всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» ІІ місце;

Наливайко Анна – всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» І місце;

Яременко Анастасія – всеукраїнський фестиваль-конкурс «Талановиті та Незламні» ІІІ місце, Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» – до Дня Героїв Небесної Сотні – ІІ місце;

Дует Старчак Ілля та Старчак Семен – міжнародний фестиваль – конкурс “Барвиста осінь” – І місце, І Всеукраїнському благодійному фестивалі мистецтв «ДоброДій» – ІІІ місце;

Павленко Рімма переможець дистанційного міжнародного двотурового конкурсу мистецтв “Успіх” – ІІ місце, міжнародного конкурсу мистецтв “Файно Світ Фест” – ІІ місце, міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – І місце, І всеукраїнського благодійного фестивалю мистецтв «ДоброДій» – І місце, всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв “Незалежна творча Україна” – ІІІ місце, всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» І місце;

Кульчицька Мирослава – міжнародного двотурового конкурсу мистецтв

«Yula Art Fest» – І місце;

Майсон Олена – міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Любов до мистецтва», ІІ місце;

Овчарова Таісія – міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – ІІ місце, всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» – ІІ місце, ІІ всеукраїнського конкурсу мистецтв «Різдвяне диво» – ІІ місце

Пінчук Анастасія – всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» – ІІ місце;

Ситник Ірина – всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Талановиті та Незламні» – ІІ місце.

Студія сучасної хореографії «Гармонія» (керівник Фора О.В.) – міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркова Хвиля Хітів 2023» – І, І, ІІ місця; всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Талановиті та Незламні» – ІІ, ІІ місця; всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Mega Freedom» – ІІ місце; всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «In Dance» – І, ІІ, ІІ, ІІ місця; обласного фестивалю хореографії «Fresh Dence«» – 2023 – ІІ місце;

Басенко Єва, вихованка студії «Гармонія» – міжнародного фестивалю-конкурсу «Зіркова Хвиля Хітів 2023» – ІІ місце.

Вихованки народного художнього колективу театру – студії «Пілігрими», переможці обласного фестивалю читців «Літературна вітальня на Київщині» – Дранічева Анастасія – ІІ місце та Корнієнко Ольга – ІІІ місце.

Гурток «Прикрась свій дім» (керівник Ювченко Н.В.) переможці ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості «Чарівна осінь» – І місце.

Вихованки гуртка «Прикрась свій дім»:

Алєйнікова Поліна – міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «НОВІ ІМЕНА» – ГРАН – ПРІ; обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» – ІІІ місце;

Крамаренко Олександра – обласної акція до Міжнародного дня людей з особливими потребами «Творчість без обмежень» – 2023 – І місце;

Сербиненко Надія – всеукраїнського конкурсу мистецтв «Мистецьке майбутнє України» – ІІ місце.

Вихованці студії образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва «Палітра» – Держговська Анна переможець міжнародного конкурсу патріотичних плакатів «БОРІТЕСЯ-ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!» – ІІІ місце; всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Наші друзі» – ІІ місце; всеукраїнського конкурсу мистецтв «Патріотична Палітра» – ІІ місце;

– Морщук Анастасія – міжнародного конкурсу патріотичних плакатів «БОРІТЕСЯ-ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!» – ІІІ місце;

– Нірченко Софія – ІІІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Паляниця» – І місце; обласного онлайн-конкурсу дитячих малюнків «Оберіг держави і нації» – І місце;

– Черниш Ярина – всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Наші друзі» – ІІ місце;

– Заставна Поліна – всеукраїнського конкурсу мистецтв «Патріотична Палітра» – І місце; всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Різдвяна Україна» – І місце;

– Пластовець Дар’я – всеукраїнського конкурсу мистецтв «Патріотична Палітра» – ІІ місце;

– Філіпова Владислава – всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Різдвяна Україна» – ІІ місце;

– Кононенко Анастасія – всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Різдвяна Україна» – ІІ місце;

– Лисиця Зореслава – всеукраїнського конкурсу мистецтв «Патріотична Палітра» – ІІ місце;

– Онищенко Софія – ІІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Дивограй» – І місце;

– Корж Аделіна – обласної виставки – презентації робіт художників – ілюстраторів «Made in Kyiv region» – ІІ місце.

Вихованки творчого об’єднання «Берегиня»:

– Лисенко Дарина – всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Скриня Зимового Зайця» – Гран Прі; І всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості присвяченого пам’яті Катерини Білокур «Квітуча палітра» – Гран Прі;

– Розводюк Валерія – ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості до Дня Незалежності України «Барви Незалежності» – ІІ місце;

– Лисенко Вікторія – всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Скриня Зимового Зайця» – І місце;

– Пайончківська Софія – всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Скриня Зимового Зайця» – І місце; ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» – І місце; І всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості присвяченого пам’яті Катерини Білокур «Квітуча палітра» – І місце;

– Рижа Вікторія – II всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Чарівна осінь» – І місце; ІІІ всеукраїнського двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря» – І місце; І всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості присвяченого пам’яті Катерини Білокур «Квітуча палітра» – І місце; обласної виставки – презентації робіт художників – ілюстраторів «Made in Kyiv region» – ІІІ місце;

– Долгова Вікторія – ІІІ всеукраїнського двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря» – І місце;

– Журавська Каріна – II всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Чарівна осінь» – І місце; ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» – І місце; обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» – ІІ місце;

– Шпоть Маша – обласного фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Paper Magic» – ІІ місце;

– Слюсар Софія – ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» – І місце.

Вихованки вокально – естрадного гуртка «Дзвіночок»:

– Омельченко Дарія – VIII міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю – конкурсу мистецтв «Лиманські зорі» – ІІ місце; міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – І місце; ІІІ всеукраїнського двотурового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Козацькому роду нема переводу» – ІІ місце; III всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Зимова легенда» – ІІ місце;

– Микитенко Вікторія – VIII міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю – конкурсу мистецтв «Лиманські зорі» – ІІ місце; міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – ІІІ місце; ІІІ всеукраїнського двотурового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Козацькому роду нема переводу» – ІІІ місце; III всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Зимова легенда» – ІІІ місце;

– Суділовська Єва – VIII міжнародного двотурового багатожанрового фестивалю – конкурсу мистецтв «Лиманські зорі» – ІІІ місце; міжнародного двотурового конкурсу мистецтв «Yula Art Fest» – І місце; ІІІ всеукраїнського двотурового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв «Козацькому роду нема переводу» – ІІ місце; III всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Зимова легенда» – ІІІ місце.

Постриган Артем, вихованець гуртка «Авіамодельний» переможець обласних змагань учнівської молоді з судномодельного спорту (технопікніка) КЛАС “П” вітрильні прямоходи – І місце.

Вихованці гуртка «Фото Art»:

– Костьо Артем переможець обласного етапу фото-відео-челенджу «Нектар життя» (у рамках Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста») – І місце; всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста – 2024» – ІІ місце; обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» – ІІ місце;

– Синьоок Анна – обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» – ІІІ місце;

– Тетера Дарина – обласного етапу Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» – ІІІ місце.

Марченко Тетяна, здобувачка освіти Баришівського ліцею ім. М. Зерова переможець обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської» – ІІІ місце.

Рихлик Дарина, вихованка гуртка «Історичне краєзнавство» переможець обласної онлайн – вікторини «УКРАЇНА – СОБОРНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!» – ІІ місце.

Вихованці гуртка «Українська національна кухня»:

переможці всеукраїнського двотурового конкурсу «Ми — щасливі діти України!» – І місця – Мартиненко Анастасія, Тищенко Лук’ян, Коваленко Роман;

Мосінзова Інга – всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Народжені переможцями» – І місце;

Фещенко Андрій – всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Народжені переможцями» – І місце; всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Квіти весни» – І місце;

Кононець Софія – всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Народжені переможцями» – І місце; всеукраїнського двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «Різдвяний оберіг» – І місце;

Дернова Євгенія – всеукраїнського двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «Різдвяний оберіг» – І місце; всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Квіти весни» – І місце;

переможці всеукраїнського двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «Різдвяний оберіг» – І місце – Кознюк Мілана, Батенко Дарина, Бабенко Тетяна, Брунько Назарій – Дарій, Жалдак Каріна.

Гаращенко Марія – ІІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Дивограй» – І місце.

Вихованці гуртка «Креативне рукоділля»:

Козленко Маргарита переможець ІІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Український розмай» – І місце; ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» – І місце;

Кознюк Мілана – ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин «Мій домашній улюбленець» – І місце;

переможці ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості «Чарівна осінь» – І місце – Байдюк Тимофій, Кононович Мілана;

переможці ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості «Чарівна осінь» – ІІ місце – Хоменко Аріна, Майсон Марк.

Вихованки гуртка «Українська народна вишивка»:

Швайко Анна переможець ІІ всеукраїнського конкурсу дитячо – юнацької творчості «Чарівна осінь» – І місце;

Семенченко Марія – ІІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв «Дивограй» – І місце.

За спільний реалізований проєкт по створенню простору для лідерів учнівського самоврядування та налагодження співпраці з міською радою міста Сезан (Франція), з мером міста та благодійним фондом NGO Stand With Ukraine нагороджені грамотами вихованці гуртка «Лідер» – Нитченко Єлизавета та Ладан Владислав.

Також Грамоти та грошові премії отримали:

– Зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Мрія» (керівник Пріхнич Л.І.) переможці міжнародного фестивалю мистецтв «KITEN ART FEST» – І, ІІ місця; міжнародного дистанційного багатожанрового конкурсу мистецтв «Талантія – 2023» – І, І місця; міжнародного фестивалю «BUKOVEL FEST» – І місце; дистанційного всеукраїнського мистецького конкурсу- дивертисмент «Новорічно-різдвяний вернісаж» – ІІ місце; IІ всеукраїнського двотурового фестивалю – конкурсу мистецтв ім. М.В. Лисенка «ОЙ, ЗАГРАЙТЕ, МУЗИЧЕНЬКИ!» – І місце;

– Зразковий ансамбль сучасного танцю «Карнавал» (керівник Козачок Л.В.) – міжнародного багатожанрового двотурового конкурсу мистецтв «Art. Holiday. Bulgaria – 2023» – Гран – Прі, І, І, І, ІІ, ІІ, ІІ місця; міжнародного двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «The World of art» – І, І, І, ІІІ місця; міжнародного фестивалю – конкурсу «Нова ера талантів» – Гран – Прі, І, І, І місця; XVI всеукраїнського дитячого фестивалю «Світ талантів«» – «Крокуємо до перемоги» – І, І, ІІ, ІІ місця; всеукраїнського двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «Долоньки миру та щастя» – І, І, І, ІІІ місця; всеукраїнського літературно-музичного фестивалю вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» – до Дня Героїв Небесної Сотні – І місце; обласного фестивалю хореографії «Fresh Dence» – 2023 – І місце.

Також в ході заходу відзначили педагогів, керівників гуртків, які підготували дітей.

Відповідно наказу управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради від 07.05.2024 № 137-о, Подякою Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради та грошовою премією нагороджені керівники гуртків, які підготували переможців та призерів обласного, Всеукраїнського та Міжнародного етапів конкурсів та фестивалів, фахових конкурсів:

– Козачок Людмила Володимирівна, керівник Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал»;

– Пріхнич Лариса Іванівна, керівник Зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія»;

– Фора Оксана Василівна, керівник студії сучасної хореографії «Гармонія»;

– Старчак Оксана Михайлівна, керівник вокальної студії «Веселкові нотки»;

– Хоменко Ольга Олексіївна, керівник студії образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва «Палітра»;

– Нестеренко Тетяна Яківна, керівник творчого об’єднання «Берегиня»;

– Пащук Тетяна Григорівна, керівник гуртка «Фото Art»;

– Жунь Алла Леонідівна, керівник гуртка «Українська національна кухня»;

– Ювченко Наталія Валеріївна, керівник гуртка «Прикрась свій дім»;

– Дорошенко Інна Миколаївна, керівник гуртка «Креативне рукоділля»;

– Затуливітер Любов Іванівна, керівник вокально – естрадного гуртка «Дзвіночок»;

– Масюк Наталія Миколаївна, керівник народного художнього колективу театру – студії «Пілігрими»;

– Ганжа Лариса Олексіївна, керівник гуртка «Українська народна вишивка;

– Шабат Анатолій Васильович, керівник гуртка «Авіамодельний»;

– Ярмольчик Ганна Миколаївна, керівник гуртка «Історичне краєзнавство».

Голова Баришівської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України – Віра Іванівна Ворона, також відмітила дітей, працівників у сфері освіти громади.

Гарний настрій заходу довершили виступи творчих колективів ЦПР «Мрія»: Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» (керівник Людмила Козачок), Зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» (керівник Лариса Пріхнич), вокальної студії «Веселкові нотки» (керівник Оксана Старчак) та вокально – естрадного гуртка «Дзвіночок» (керівник Любов Затуливітер).

Здобувачі освіти своїми навчальними досягненнями доводять нашу міцність і бажання будувати країну майбутнього-сучасну і технологічну, успішну й щасливу!

Дякуємо ЗСУ, що ви захищаєте нас! Дякуємо, за вашу сміливість і безстрашність! Дякуємо, за новий день! Дякуємо, за можливість навчатися, розвиватися і спокійно спати!

Світлана Маярчук, головний спеціаліст відділу освіти

Тетяна Пащук, методист ЦПР «Мрія»

Нагору