Знову Баришівська громада в жалобі

Безжальна війна знову принесла нам чорну звістку – через півтора року надій, пошуків і сподівання на краще додому повернувся морозівчанин ОЛЕКСІЙ НЕВОЛІН, повернувся на щиті…

Народився Олексій 3 червня 1983 року. Навчався у Морозівській школі. Служив в м. Кам’янець-Подільський, потім в Києві, де і навчався на автослюсаря. Дуже любив автомобільну справу. Мав багато друзів та товаришів.

Добрий, щирий, завжди приходив на допомогу. Як ніхто – працелюбний, за що його поважали і друзі, і знайомі.

В лютому 2022 року одним з перших став до лав ТРО, брав участь в захисті Баришівщини, потім був направлений на навчання в Житомир. Далі був закріплений за 79 бригадою ДШВ.

В серпні 2022 після наступу в районі Мар‘янка Донецької області вважався зниклим безвісти.  Тільки через півтора року пошуків знайшли і змогли поховати… як Героя..  котрий віддав життя за нас з вами, за рідну землю – Україну, чесно і мужньо виконавши військовий обов’язок.

Без батька залишився син Антон, без коханого чоловіка дружина Наталія. Висловлюємо щирі співчуття рідним Олексія. Він залишиться у нашій пам’яті, а вдячність за його подвиг житиме у наших серцях.

Нагору