«ТАЛАНТ РОКУ-2023»

18 травня у Центрі позашкільної роботи «Мрія відбулася урочиста церемонія нагородження обдарованих дітей закладів освіти Баришівської громади «Талант року – 2023».

Цього року 18 травня, окрім Дня вишиванки, відщначають ще День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та річницю виходу українських захисників з Азовсталі, тому розпочали урочисту церемонію з хвилини мовчання, під час якої вшанували пам’ять загиблих.

Понад 100 дітей громади були нагородженні грамотами, грошовими преміями та подарунками. Це переможці та призери обласного та всеукраїнського етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, переможці літературно-мовних та поетичних обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, лауреати, дипломанти творчих конкурсів. Також в ході заходу відзначили батьків переможців та педагогів, керівників гуртків, які підготували дітей.

Схвильовано та гордо підійматися на сцену діти, які вже вписали свою сторінку в історію Баришівщини. На святі талановиту молодь вітали Володимир Коцюрбій, перший заступник селищного голови, Сергій Щербак, начальник Управління освіти, молоді та спорту, Тетяна  Щерба, головний спеціаліст відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту, Віра Іванівна Ворона, голова територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Гарний настрій заходу довершили виступи творчих колективів ЦПР «Мрія», а справжньою родзинкою став виступ циркового артиста, учня 10 класу ОЗО «Баришівський ліцей» – Нікіти Яременка в жанрі «Еквілібрист на котушках».

Дякуємо ЗСУ за те, що захищаєте нас!

Дякуємо за сміливість і безстрашність!

Дякуємо за новий день!

Дякуємо за можливість навчатися, розвиватися і спокійно спати!

Нагору