«У світі мрій та фантазій» — у Броварській райдержадміністрації відкрито виставку дитячих робіт

Напередодні Всесвітнього Дня учителя у приміщенні Броварської районної державної адміністрації відкрилася виставка творчих робіт гуртківців Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» під назвою «У світі мрій та фантазій».

Заклад входить до складу найпотужніших позашкільних закладів Київської області та України (Директор — Сергій Головерда).

Для Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» є важливим питання створення умов для доступності якісної позашкільної освіти дітям, що проживають у селах, тому творчі об’єднання закладу функціонують не лише на базі центру, а й на базі 16 закладів загальної середньої освіти громади та району.

Діти у своїх творах відобразили особистий погляд до навколишнього світу, що їх оточує, й до кожної роботи підійшли з величезною відповідальністю, адже мистецтво стає стимулом рухатися далі, творити на радість людям.

В експозиції представлено понад 60 експонатів. Різноманіття видів та жанрів образотворчого мистецтва: живопис та різні графічні техніки, пейзажі та натюрморти, сюжетні композиції, які розповідають про яскраві дитячі фантазії і найпотаємніші мрії. Крім художніх робіт виставку доповнюють та насичують фотороботи які передають настрій миттєвості.

Такі виставки у приміщенні Броварської районної державної адміністрації стали вже традиційними і мають на меті показати роботи талановитих дітей кожної громади нашого району.

Запрошуємо поринути у світ фантазій, відвідати виставку та отримати позитивні враження та емоції від побаченого!

Нагору