Відкритий Кубок Баришівськоі громади з футболу серед дітей-2020

8 серпня 2020 року в смт Баришівка на СК “Прогрес” для юних футболістів проходить відкритий кубок з футболу Баришівської громади серед дітей 2011-2013 р. н., відповідно до затвердженого Положення відділом освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

За підтримки Олександра Вареніченка, селищного голови, засновників ГС Баришівської федерації футболу маємо можливість на прекрасному футбольному полі прийняти та відзначити кубками, грамотами й цінними подарунками учасників і переможців! За заявками участь у Кубку беруть команди дітей з м. Березань, м. Бориспіль та наші дві команди Баришівської ДЮСШ: юні спортсмени-футболісти з Морозівського старостинського округу (тренер Вячеслав Гайовий) та смт. Баришівка (тренер Олександр Костенко).

Серед батьків – вболівальників, рідних на заході присутні з вітальним словом Олександр Вареніченка, голова Баришівської ОТГ, Олена Бойко, начальник ВОМС, Наталія Рибалко, завідувач сектору молоді та спорту,

Наталия Конюшок , директор ДЮСШ, Юрій Шуляк, Игорь Гопкало , депутати Баришівської селищної ради.

Дотримуючись протиепідемічних заходів, рекомендованих МОЗ в умовах адаптивного карантину як на початку так і впродовж гри, медичним працівником Яриною Бойко проведено обстеження стану здоров’я гравців, зроблено температурний скринінг безконтактним термометром й допущено до гри дві команди баришівчан!

Гра й емоції дитячі сьогодні переконують всіх присутніх, що здоровий спосіб життя – запорука здорової нації, нашого впевненого майбутнього!

Наразі суддями підведені підсумки дитячої гри та ведучою заходу Оксана Нитченко оголошено результати про зайняті командні І, ІІ, ІІІ місця, визначено найкращих в номінації “гравець’, “воротар”, “бомбардир”, ” захисник ” серед усіх гравців сьогоднішнього спортивного заходу!

Нагору