Юність – це час, коли тільки закінчилось дитинство і настало доросле життя

Юність – це час, коли тільки закінчилось дитинство і настало доросле життя. Пора, яка відкриває надзвичайні можливості і проявляє в людині Богом дані таланти. Молодість – це прекрасна, цвітуча і в той же час небезпечна пора нашого життя.

«Від юності моєї багато поборює мене пристрастів» говориться в Святому Письмі. Молоді роки змушують людину навчитись розставляти пріоритети між головним і другорядним в житті. Гріх, який людина вперше зустрічає в молодому віці, часто оволодіває нею і несе смертельну загрозу як для духовного так і фізичного подальшого життя. Юність так чи інакше визначає наше майбутнє.

Тільки від нас залежить чи будемо ми в майбутньому щасливими люблячими чоловіком та дружиною, татом чи мамою, дідусем чи бабусею. За словами Ап. Павла «Всі ми покликані до святості».

Я бажаю всій нашій молоді, нехай в кожного із вас в серці завжди лунає Голос Божий, котрий ми звикли називати совістю. Щоб ваші душі і тіла були наповнені любов’ю, щирістю та добрими справами. Хай життя кожного із вас стане прикладом для ваших дітей і буде гордістю нашої держави та народу. З днем молоді вас!

Нагору