Фірмові рецепти паски від родини Москаленко

Хочу привітати всіх з прийдешнім святом «Великоднем»! Ми зі своєю багатодітною сім’єю , започаткували традицію, де ми всією сім’єю випікаємо паски, розфарбовуємо та розписуємо яйця! Ми завжди це свято святкували у батьків але це перший рік , що нам прийшлось зробити корективи ! Рецепт пасок та фото викладаєм ! Хочу побажати всім здоров’я , щоб все погане обходило стороною ,а радіть та Боже Благословіння було поруч з кожною українською сім’єю ! Ми завжди з дітками ходили в ніч на служіння до церкви! Але цього року, залишаємось вдома ! Здоров’я нам всім.

Рецепт паски

1. Яйця -8шт

2. Молоко -500гр

3. Масло вершкове- 250гр

4. Сметана -500гр

5. Цукор- 450гр

6. Ваніль

7. Сіль -0.5 ч.л

8. Дріжджі -15гр

9. Мука-1400гр

10. Ізюм- 250гр

Глазур

1. Білок-4шт

2. Цукор -200гр

3. Лимонна кислота

4. Соль -0.5 ч.л

Процес приготування

В тепле молоко кладем дріжджі , сахар 2 ложки, мука і все це вимісить . Тепер потрібно дати тісту підійти.

Перемішуємо жовток, цукор , ваніль. Потім добавляєм сметану !

Все перемішуємо міксером! Муку просіюємо і добавляєм в масу. Замішаємо густе, липке тісто ! Тісто повинно бути рідким , закрити і залишити на одну годину!

Посипати стіл мукою, висипати тісто, вимішати разом з розтопленим маслом з ізюмом ! Накрити і залишити на одну годину! Розкласти по формам і залишити знову на годину! Випікаємо при температурі 180 гралусів 45хвилин!

Нагору