До відома власників квартир в багатоквартирних будинках

9 жовтня 2024 року Господарський суд Київської області розглянув справу за позовною заявою ТОВ «Управляюча компанія «Баришівка-Центр» (представник Вареніченко В.П.) до виконавчого комітету Баришівська селищна рада, ТОВ  «Управляюча компанія «Баришівка-мій дім» (представник Калініченко І.В.). Позивач вимагав визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоповерховими будинками, стверджуючи, що договір був укладений з порушенням чинного законодавства.

Однак суд не погодився з аргументами позивача. Після ретельного аналізу наданих доказів та матеріалів справи суд дійшов висновку, що договір №1/24 від 17.07.2024 укладений виконавчим комітетом Баришівської селищної ради з ТОВ «Управляюча компанія «Баришівка-мій дім» (ідент. код –  45427240) у межах правового поля та з дотриманням усіх вимог чинного законодавства, а твердження позивача не знайшли свого підтвердження. У зв’язку з цим, вимоги позивача про визнання договору недійсним були відхилені у повному обсязі.

Це рішення є надважливим, оскільки ще раз підтверджує правомірність дій виконавчого комітету Баришівської селищної ради, що в свою чергу, сприяє підвищенню довіри громадян до влади, яка діє у рамках закону.

Тож, шановні жителі громади, закликаємо вас ретельно перевіряти інформацію, яку поширюють у мережі Інтернет «критики» діючої влади, і довіряти виключно офіційним джерелам.

Нагору