День пам’яті Захисників України

29 серпня відзначається День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

З нагоди цієї дати на Меморіалі Слави в Баришівці відбувся мітинг-реквієм, в якому взяли участь керівництво та працівники Баришівська селищна рада на чолі з секретарем Олександр Ільченко, родини загиблих, жителі Баришівської громади.

Неочікувано для всіх в мітингу взяла участь Заслужена артистка України Олена Білоконь, її пісня «Мамо, мамо» змусила плакати всіх присутніх…

Пам’ять Героїв, які віддали життя за незалежну та вільну Україну, учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Дошки пам’яті з портретами загиблих за волю та незалежність України.

Ми повинні пам’ятати наших Героїв, які ціною власного життя виборювали для нас право жити у мирній та незалежній країні. Їхні імена назавжди закарбуються в наших серцях. Нехай їхній подвиг стане для кожного з нас прикладом відваги та патріотизму, а наша пам’ять про них буде живою і незламною!

Нагору