Встановлення когенераційних установок

Комерційна пропозиція 

Компанія ТОВ «ЛІГРЕТ ЕНЕРГО» має можливість здійснити за свій рахунок встановлення когенераційних установок (генератор електричної енергії на газу – технічні характеристики відповідно до місцевих умов. Є також можливість доукомплектувати установку обладнанням для генерації теплової енергії), на різних підприємствах та промислових обʼєктах. Орієнтовний строк поставки та встановлення – від 6 місяців. З подальшим продажем згенерованої електричної енергії за ціною не вище 90 % від купованої підприємством у свого постачальника. Це дозволить підприємству мати незалежне джерело електропостачання, а також дасть змогу суттєво знизити витрати на електричну енергію, та отримати повну енергонезалежність. Ми інвестуємо у свої проекти виключно власні кошти. Наша компанія пропонує за власні кошти виконати розробку проектної документації, будівництво та здійснення експлуатації та надалі постачати електроенергію та теплову енергію підприємству.

На сьогоднішній день, встановлення когенераційних установок є своєчасним та ефективним кроком, адже саме шлях розбудови децентралізованої генерації обраний державою, як один з основних способів протидії агресії ворога на енергетичну інфраструктуру. Така енергетика вже давно стала ефективною альтернативою класичним ТЕЦ та АЕС, від яких живиться більша частина споживачів нашої країни.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо Вам розглянути можливість співпраці щодо будівництва когенераційних електростанцій на підприємствах (установах, закладах) з подальшим продажем електроенергії, з метою суттєвого зменшення витрат на електроенергію та тепло економії бюджетних та власних коштів підприємства.

Будемо вдячні за можливість отримання інформації щодо необхідності таких проектів. Відповідь, в разі необхідності, просимо надати на електронну пошту d.trifonov@ligret.com та за адресою для листування 03127, м. Київ, пр. Голосіївський, будинок 118 Б, літера Д, 3 поверх. За додатковими питаннями можна звернутися за телефоном: 0504228932.

Нагору