Жіночий консорціум України запрошує учасниць на III хвилю програми відновлення та створення малого бізнесу в Київській області

Для мешканок громад Київської області, що повернулися, та жінок – внутрішньо-переміщених осіб  стартує програма відновлення та створення малого бізнесу. Програма працюватиме в  Поліській та Баришевській громадах та в м. Києві.

Програмою передбачені:

  • 2-х денний тренінг з власної справи, що пройде в м. Київ
  • Менторство/ наставництво для учасниць, які пройшли тренінг
  • Міні-грантове обладнання для тих учасниць, які бізнес-плани будуть оцінені та відібрані комісією згідно критеріїв комісії.

До участі запрошуються жінки ВПО, а також мешканки приймаючих громад, що повернулися, хочуть відновити власну справу, і належать хоча б до однієї з цих груп:

  • Особи, чий бізнес постраждав від війни (закрили бізнес або призупинили діяльність) і які бажають відновити підприємницьку діяльність
  • Особи із малозабезпечених сімей
  • Мами-одиначки
  • Багатодітні мами
  • Жінки, які є головами родини
  • Особи з домогосподарств, в яких є один або більше членів сім’ї з інвалідністю/ хронічними захворюваннями,
  • Особи з домогосподарств з людьми похилого віку АБО на утриманні людей похилого віку,

Всіх тих, які належать до вищеназваних груп і які мають намір пройти навчальну програму, просимо зареєструватися за посиланням:   https://forms.gle/Np69SXDp4fiZWQpM8

Якщо вам краще подати заявку електронною поштою, надсилайте запит на електронну адресу lv140473@ukr.net  та anna_karmazina@proton.me із темою листа «Заявка на СЕД».

Розмір гранту становить 75 000 грн. Грант надається на обладнання.

На конкурсній основі будуть підтримані 60% бізнесів.

Важливо зазначити, що тим, хто вже отримав грант у першій або другій хвилях, подаватися повторно заборонено. 

Крайній термін подачі заявки – 28 липня 2024 р. до 21.00 годин.

Увага:

  1. Не всі, хто звернулися, будуть відібрані для участі у Програмі, так як кількість місць обмежена.
  2. Участь у програмі – безкоштовна
  3. В місці проведення заходів буде створений простір, дружній до дітей

Довідка:

Програма соціально-економічної допомоги (СЕД) з відновлення малого бізнесу виконується  Громадською організацією Жіночий Консорціум України (ГО ЖКУ), яка працює в Україні з 2001 р. Програма є частиною Проекту, що впроваджується за підтримки OXFAM GB6, і пропонує навчання та менторство у власній справі для внутрішньо-переміщених жінок, які перебувають в Київській та Чернігівській областях та жінок місцевих громад Київської та Чернігівської областей, які постраждали від війни.

Нагору