Роз’яснення щодо організації освітнього процесу в селищі Баришівка

До відома баришівчан та жителів прилеглих сіл, чиї діти будуть навчатися в закладах загальної середньої освіти селища Баришівка та будуть охоплені позашкільною освітою в ЦПР «Мрія» та дитячій музичній школі!

В зв’язку з проведенням капітального ремонту Баришівський ліцей імені Миколи Зерова, навчання на базі якого на даний момент є неможливим, освітній процес буде здійснюватися в будівлі Опорний заклад освіти «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради для учасників освітнього процесу обох закладів.

З метою надання якісних освітніх послуг навчання для 1042 учнів відбуватиметься в дві зміни з 8 години ранку за принципом «тиждень – онлайн, тиждень – офлайн», а саме:

в I зміну – 5, 6, 7, 11 класи – з 8.00 до 13.20;

в II зміну – 8, 9, 10 класи – з 13.30 до 18.50.

Зауважимо, що, починаючи з листопада, коли світловий день значно скоротиться, максимальна кількість уроків, які викладатимуться очно в II зміну, буде 6.

Для розширення можливостей дітей громади Центр позашкільної роботи “Мрія” Баришівської селищної ради та Баришівська дитяча музична школа змінять розклад індивідуальних та групових занять, в якому буде враховане позмінне навчання в закладах загальної середньої освіти.

Зважаючи на безпекову та енергетичну ситуацію в країні заклади освіти громади працюватимуть і в суботу. Це дасть можливість продовжити зимові канікули та подолати освітні втрати попереднього навчального року.

 

Інф. Управління освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради

Нагору