Щодо проведення штабу з підготовки до ОЗП 2024/2025 року

19 червня 2024 року відповідно до рішення виконавчого комітету селищної ради від 19.04.2024 № 143 в актовій залі Баришівської селищної ради відбулось засідання штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення в осінньо-зимовий період 2024-2025 року на території Баришівської територіальної громади. На засіданні були присутні 12 запрошених представників підприємств, установ та організацій громади (закладів культури, освіти, охорони здоров’я, управляючих компаній, підприємств водопровідно-каналізаційного господарства та теплопостачання). Головуючим був начальник Управління благоустрою, комунальної власності та містобудування Суходольський В.В.

З метою підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення в осінньо-зимовий період 2024-2025 року заслухали керівників установ та організацій на території громади щодо стану підготовки до ОЗП. Також на засіданні в онлайн-режимі брав участь представник Держенергонагляду у Київській області Роман Зозуля.

 За результатами засідання штабу вирішено:

– директору КП «ЖКГ с. Морозівка» Ромасю В.М. підготувати алгоритм дій щодо ситуації із забезпеченням дров підприємств, установ, організацій на території Баришівської громади на опалювальний сезон 2024/2025 року;

 – керівникам підприємств, установ та організацій на території Баришівської селищної ради продовжити   підготовку до сталого функціонування господарського комплексу  та об’єктів соціально- культурного призначення в осінньо-зимовий період 2024-2025 року.

Нагору