Встановлення рекламних конструкцій без дозволу, а також розміщення оголошень, листівок, плакатів на опорах електропередач, деревах, парканах, стінах будівель – заборонено!

Рекламні носії, такі як білборди, вивіски, сітілайти та інші об’єкти зовнішньої реклами, повинні відповідати законодавчим та нормативним вимогам.

Розміщення зовнішньої реклами на території Баришівська селищна рада здійснюється виключно на підставі дозволів, що видаються відповідно до рішення виконавчого комітету селищної ради.

Також наголошуємо, що оголошення та інші інформаційні повідомлення дозволяється розміщувати лише на дошках оголошень, які встановлені на території населених пунктів нашої громади.

У разі виявлення порушення Правил розміщення зовнішньої реклами з визначенням розміру плати за користування місцями, які перебувають у комунальній власності та надаються розповсюджувачам зовнішньої реклами для розташування спеціальних конструкцій на території Баришівської ТГ, відповідно до ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення передбачено накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 грн до 1360 грн, для посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності штраф складає від 850 до 1700 грн.

Зробимо нашу громаду чистою та охайною разом!

Нагору