Оголошення про результати проведення конкурсу

Оголошення про результати проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу

Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу по відбору експертів-суб’єктів оціночної діяльності та погодження виконаних ними звітів про оцінку земельних ділянок, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам і знаходяться в користуванні або орендуються ними, відбулось 10 травня 2024 року о 15.00 у приміщенні Баришівської селищної ради.

У відповідності до п. 4.7. Положення про конкурсний відбір експертів-суб’єктів оціночної діяльності та погодження виконаних ними звітів про оцінку земельних ділянок, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам і знаходяться в користуванні або орендуються ними, згідно рішення Баришівської селищної ради: від 22.03.2024 № 2573-54-08 «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 3220282801:07:023:0002, для подальшого її викупу ФОП Азаровій О.І.», Баришівська селищна рада оголошує (оприлюднює) результати конкурсу:

Згідно п. 4.5. Положення про конкурсний відбір експертів-суб’єктів оціночної діяльності та погодження виконаних ними звітів про оцінку земельних ділянок, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, і знаходяться в користуванні або орендуються ними визнано конкурс таким, що не відбувся у зв’язку з поданням для участі у конкурсі менше двох конкурсних пропозицій.

Голова комісії   Сергій ШИНКАРУК

Нагору