Оголошення про результати проведення конкурсу

Оголошення про результати проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок , що підлягають продажу

Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу по відбору експертів-суб’єктів оціночної діяльності та погодження виконаних ними звітів про оцінку земельних ділянок, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, і знаходяться в користуванні або орендуються ними відбулось 20 липня 2023року о 15.00 у приміщення Баришівської селищної ради.

У відповідності до п. 4.7. Положення про конкурсний відбір експертів-суб’єктів оціночної діяльності та погодження виконаних ними звітів про оцінку земельних ділянок, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, і знаходяться в користуванні або орендуються ними, згідно рішення Баришівської селищної ради №1129-20-08 від 25.02.2022 року «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для подальшого її викупу ТОВ «ЕНЕРГО-СИЛА ГРУП», на підставі рішення Конкурсної комісії від 20.07.2023 року, Баришівська селищна рада оголошує (оприлюднює) результати конкурсу:

Згідно підсумків голосування, переможцем у конкурсі з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,5874 га, кадастровий номер 3220255101:01:132:0002, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості, місцезнаходження: Київська область, Броварський район, смт. Баришівка, вулиця Богдана Хмельницького, 135-Б, для подальшого її викупу ТОВ «ЕНЕРГО-СИЛА ГРУП» – обрано Фізичну особу-підприємця Литвин Богдану Григорівну, місцезнаходження: 07600, Київська область, Броварський район, смт Баришівка, вул. Центральна, 17.

Голова комісії   Сергій ШИНКАРУК

Нагору