Щодня Українці боронять нашу державу!

Війна закінчиться, наше життя зміниться і важливо пам’ятати, що життя в Коржівському старостиинському окрузі обов’язково буде таке, про яке мріяв Микола Семеняка, про яке мріє кожен житель села – красиве, світле, квітуче!
Проєкт реставрації центральної площі в селі Коржі стартував задовго до початку війни з рашистами. Після перейменування вулиць, зносу пам’ятника Леніна проходили обговорення майбутнього проєкту із жителями та молоддю села.
Звичайно,молодь села має своє бачення і запропонувала свої проекти. Ідеєю реставрації загорівся Ігор Гопкало, який виріс в селі Коржі, навчався у Коржівській ЗОШ, який і став модератором проекту.
Центральна площа – центр села з комунальними закладами освіти, культури, торговими точками, дитячим майданчиком, алеєю зелених насаджень. Місце відпочинку коржівської громади, проведення різних масових заходів…
Реалізація проєкту дала поштовх кожному жителю громади можливість долучитися до його втілення. Ми знаємо на що здатні наші громадяни,бо знаємо, що вони талановиті, працьовиті, ініціативні та просто найкращі.
Завдячуючи співпраці Баришівської селищної ради, ТОВ « ПромБудРесурс, БО «Фонд Громади Березані» спільно з ІСАР «Єднання» за фінансової підтримки Фонд Ч. С. Мотта та кропіткої роботи кураторів проект має вже позитивний результат.
Велика вдячність депутатам Коржівського старостинського округу Баришівської селищної ради Ігорю Гопкалу та Анатолію Майсону, ТОВ «УІФК-АГРО», директору Дітріху Трайсу за підтримку і надану допомогу, а також активним громадянам села.
Здійснює нагляд за організаційно-технічними роботами староста села Коржі Олександр Коротич. Роботи з благоустрою площі продовжуються… Впевнені, що завдяки спільним зусиллям жителів нашої громади майбутній площі села Коржі  бути!

Нагору