Шановні жителі Баришівської громади, діє заборона на використання піротехніки!

На Новий Рік заборонено запускати салюти, феєрверки та петарди
Шановні жителі Баришівської громади, діє заборона на використання піротехніки!
Нагадуємо, що запускати салюти, феєрверки та використовувати петарди під час дії воєнного стану – заборонено
Правопорушників, які ігноруватимуть обмеження будуть притягуватися, як до адміністративної, так і до кримінальної відповідальності.
Також поліцейські разом з іншими профільними службами перевірятимуть дотримання законодавства щодо реалізації піротехніки на ринках та у роздрібно-торговельних мережах.
Закликаємо жителів громади з відповідальністю ставитись до використання піротехнічних виробів та не порушувати законодавство.

На Новий Рік заборонено запускати салюти, феєрверки та петарди
Броварською районною державною адміністрацією опрацьовано протокол №177 засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 15 грудня 2022 року.
Інформуємо, що відповідно п.2.1 про встановлення обмежень щодо реалізації використання піротехнічних засобів (феєрверків,бенгальських вогнів, петард тощо) в період воєнного на територіїї Броварського району Київської області заборонено фізичним та юридичним особам в тому числі суб’єктам господарювання, який здійснює свою діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торгівельного та іншого призначення реалізацію та використання піротехнічних засобів (феєрверків, бенгальських вогнів, петард тощо)
Нагору