Розпочав роботу взуттьовик з ремонту взуття відділення Юрій Володимирович Мельников

Сьогодні, 04.01, в перший робочий день 2022 року, в приміщенні відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Баришівського селищного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (за адресою смт Баришівка, вул. Богдана Хмельницького, 22 – б (поблизу магазину “П’ятачок” та комунального підприємства “Баришівкатепломережа” – за рогом будинку початкової школи Баришівської загальноосвітньої школи ім. Миколи Зерова, в дворі за приватними автогаражами) розпочав, в облаштованому, за сприяння Баришівської селищної ради, приміщенні, роботу взуттьовик з ремонту взуття відділення Юрій Володимирович Мельников. Тепер крім соціальних послуг перукаря, швачки вразливим верствам населення Баришівської громади, за помірними цінами, можна отримати послуги взуттьовика з ремонту взуття. Згідно Положення про Баришівський територіальний центр соціального обслуговування у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги передбачено здійснення безоплатного надання послуг перукаря, швачки, взуттьовика з ремонту взуття особам з інвалідністю l групи, учасникам бойових дій, вдовам, чоловіки яких загинули на фронті, підопічнии відділення соціальної допомоги вдома, дітям – сиротам.

На відкритті соціальної послуги з ремонту взуття були присутні секретар Баришівської селищної ради Надія СЛУХАЙ, заступник голови Баришівської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів (соціального напрямку) Жанна ДАНЧУК, директор територіального центру Іван КУТОВИЙ.

Першим зробив замовлення на отримання послуги з ремонту взуття(чоловічі ботинки) у взуттьовика з ремонту взуття Юрія МЕЛЬНИКОВА пенсіонер – житель смт Баришівка Карпенко Михайло Григорович.

Графік роботи відділення: понеділок – четвер: 8.00 – 17.00, пятниця: 8.00 -15.45. Обідня перерва: 12.00 – 12.45.

Нагору