В Баришівській ОТГ пройшли урочисті заходи з нагоди Дня захисників України «За честь! За славу! За народ!»

День захисників України – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Саме тому 13 жовтня 2020 року відбувся ряд заходів, присвячених Дню захисників України за підтримки Баришівської селищної ради та з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм.

Заходи розпочалися з поминальної панахиди за захисників України в різні роки війни в одному з місцевих храмів – Свято-Троїцькому за участі представників місцевої влади, матерів Героїв АТО та всіх бажаючих вшанувати пам’ять Героїв.

Після поминальної панахиди відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави за участі голови селищної ради Олександра Вареніченка , керівників структурних підрозділів селищної ради, учасників Антитерористичної операції, учасників воєнних дій в Афганістані, молоді та активних жителів громади.

Також квіти покладені до пам’ятників, пам’ятних дошок та Меморіалів Слави у населених пунктах громади.

Продовжилися заходи в приміщенні Культурно-мистецького центру. Висловив слова вдячності та співчуття голова селищної ради Олександр Вареніченко.

Трагічну історію загибелі свого сина Дениса Поповича розповіла всім присутнім його мама Надія Попович та презентувала фільм «Позивний Зеніт 4».

 

Відділ культури та туризму Баришівської селищної ради

Нагору