У Баришівці роботодавців та працівників інформували про неприпустимість роботи без оформлення трудових відносин

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо проведення з суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування, на Баришівщині  триває інформаційна та роз’яснювальна робота про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Інспектор праці Сергій Галецький разом із членами робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Баришівської селищної ради здійснили відвідування суб’єктів господарської діяльності у смт. Баришівка. Під час візитів інспектори праці провели роз’яснювальну роботу з роботодавцями та найманими працівниками про обов’язковість оформлення належним чином трудових відносин та дотримання усіх належних соціальних гарантій.

Роботодавцям наголошено, що у разі прийняття працівника на роботу, обов’язковим є укладення з ним трудового договору, повідомлення про прийняття особи на роботу Державній податковій службі.

Роз’яснено ряд особливостей ведення документів з метою чіткого та достовірного обліку робочого часу працівників, особливо при роботі у нічний час, святкові дні та надурочно.

Нагору