Новини

#ОбластьГероїв. В Паришкові відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя Єгора «Ехо» Бартоша

В Україні триває боротьба за свою незалежність. Багато втрат несе наша Україна, серед них і наш земляк Єгор Тимофійович Бартош на псевдо «ЕХО». Усі зібралися, щоб вшанувати пам’ять Єгора Бартоша та відкрити меморіальну дошку за дизайном Марини Гуржі на його честь… 

Докладніше

100 відсотків життя

100 відсотків життя. Київський регіон в рамках Проєкту USAID “Інновації для подолання епідемії ВІЛ. Відновлення  доступу  до  медичних  послуг  у  громадах  Київської  області” оголошує конкурси на посади:

Докладніше

Рятувальники 24 державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівки провели екскурсію для дітлахів

17 квітня 2024 року до рятувальників 24 Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка завітали вихованці закладу дошкільної освіти “Теремок».

Докладніше

Яровизація картоплі: переваги та різновиди

При вирощуванні картоплі, кожен зацікавлений у збільшенні її врожайності та високих смакових та товарних якостей бульб. Крім виконання правильної агротехніки, прискорити проростання бульб, а отже і збільшити врожайність  дозволяє яровизація.

Докладніше

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до Указу Президента України від 27 березня 1998 р. № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», постанови Кабінету Міністрів України від 05 жовтня 1998 р. № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» (далі – Постанова) та інших законодавчих актів у всіх областях були створені Фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

Докладніше

Нагору