Місяць: Січень 2020

31-го січня 2020 року було проведено конкурс

Під час іспиту кандидатів, як і на всіх конкурсах, що проходять у виконавчому апараті Баришівської селищної ради було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні»

Докладніше

Пройшов мітинг з нагоди вшанування пам‘яті героїв Вороньківської сотні та увінчення пам‘яті звитяжного бою на річці Трубіж

Подвиг на берегах Трубежу: 100 років тому козаки Вороньківської сотні повторили подвиг Героїв Крут. Близько трьохсот українських козаків (за іншими даними — 170) 4-5 лютого 1919 року повторили подвиг Героїв Крут.

Докладніше

Підвищення рівня знань та компетенції опікунів/піклувальників

Спеціалістами служби у справах дітей та сім’ї Баришівської селищної ради на базі конференц-залу центру позашкільної роботи «Мрія» проведено семінар-навчання для опікунів/піклувальників «Виконання опікунами/піклувальниками обов’язків щодо забезпечення захисту прав та інтересів дітей».

Докладніше

За допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору роботодавцю загрожує штраф

У Баришівській громаді триває  інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування

Докладніше

Година пам’яті «Голокост – дзвони страшної пам’яті»

29 січня 2020 року завідувач відділом обслуговування Баришівської центральної  бібліотеки для дорослих Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради  Шапоренко Г.О. провела годину пам’яті «Голокост – лихо ХХ століття»

Докладніше

Без активної участі малого та середнього бізнесу дуже важко уявити сталий розвиток громади

Без активної участі малого та середнього бізнесу дуже важко уявити сталий розвиток громади. Тож, запрошую долучатись всіх небайдужих. Підтримку в інформаційно- консультаційному напрямку надамо

Докладніше

Отримання посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї

Служба у справах дітей та сім’ї Баришівської селищної ради розпочала оформлення документів та видачу посвідчень/подовження терміну дії батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї згідно розпорядження від 21.01.2020 року №20-01-09.

Докладніше

Нагору