Місяць: Червень 2019

Говерла як символ державності

28-го червня 2019 року на вершині найвищої гори України – Говерла замайорів прапор здобувачів освіти Баришівського НВК. Саме в День Коституції України наші сходжувачі на Говерлу відчули свою причетність до величі неповторності та самобутності своєї Батьківщини.

Докладніше

Засідання «Круглого столу» з нагоди відзначення 23-ї річниці Дня Конституції України та Дня Молоді

27 червня 2019 року у малій залі райдержадміністрації виконуючою обов’язки начальника відділу культури Баришівської райдержадміністрації М.В. Вірич було проведено засідання «круглого столу» з нагоди святкування 23-ї річниці Дня Конституції України та Дня Молоді

Докладніше

Нові знання

20 по 21 червня 2019 року у відділенні Української школи урядування в рамках реалізації ініціативи Українського незалежного центру політичних досліджень “Підтримка інтеграції та управління різноманіттям: навчальний компонент”

Докладніше

Яку допомогу можуть отримати жертви домашнього насильства

Міністерство охорони здоров’я затвердило Порядок проведення та документування результатів медичного обстеження постраждалих від домашнього насильства осіб або осіб, які ймовірно постраждали від домашнього насильства, та надання їм медичної допомоги (Порядок).

Докладніше

Нагору