Місяць: Травень 2019

31-го травня 2019 року було проведено конкурс на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування

31-го травня 2019 року було проведено конкурс на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті Баришівської селищної ради в сектор містобудування та архітектури

Докладніше

Свято для маленьких читачів-гуртківцямів школи раннього розвитку дітей «Пізнайко» – «Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта

Ми, дорослі, маємо захищати дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити усі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щедрими сердечними. Саме такими ми хочемо бачити своїх дітей і маємо прикласти для цього всі наші сили і ресурси.

Докладніше

Врегулювання ситуації з дорогами Баришівської ОТГ, яка вже вийшла з під контролю

В Київській ОДА відбулась он-лайн нарада під головуванням очільника області Олександра Терещука. В заході взяли участь керівники структурних підрозділів, голови РДА і ОТГ, а також міські, сільські та селищні голови.

Докладніше

І СЛОВО РІДНЕ, Й МОВЛЕНЕ ІНАКШЕ

У творчому доробку Всеволода Івановича Ткаченка – 250 книг, літературознавчих, поетичних власних і перекладених із 15 мов (освоїв на рівні їх носіїв 22), що представляють 38 національних літератур, охопивши в просторі всі континенти нашої планети, а в часі – тисячолітню історію.

Докладніше

Цифрові технології як інструмент залучення молоді до розвитку громад

До уваги активної молоді громади!!! Маєте можливість прийняти участь у безкоштовній програмі для старшокласників, які бажають долучитися до розвитку регіону та прийнятті рішень на місцях, а також отримати безкоштовну освіту в нарямку “цифрові технології як інструмент залучення молоді до розвитку громад”.

Докладніше

Нагору