Місяць: Грудень 2019

Новорічна зустріч у Власівці з митцями Баришівщини

22 грудня 2019 року відбулося засідання громадської організації митців Баришівщини «Білий квадрат» у селі Власівка. З привітальним словом виступила  очільник організації  З.Г.Коваленко.

Докладніше

Вітаємо переможців

Вже традиційно хореографічні колективи Баришівського центру позашкільної роботи “Мрія”розпочинають новорічні свята з Відкритого Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Різдвяний Київ», який відбувся 21 грудня 2019 року у м. Київ.

Докладніше

Поліція склала адмінпротокол відносно батьків, діти яких продавали піротехніку

З метою профілактики незаконного обігу піротехнічних виробів та захисту громадян від травмування, працівниками поліції Баришівщини проводяться заходи щодо виявлення фактів незаконної торгівлі піротехнікою.

Докладніше

ПРОФ FEST OK-2019

26-го грудня у м.Васильків відбувся регіональний профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ FEST OK-2019» за участі міністра освіти і науки України Ганни Новосад та директора департаменту освіти і науки Київської ОДА Віри Рогової

Докладніше

26 грудня напередодні Новорічних свят у Баришівській центральній районній лікарні відбулася приємна подія

У рамках Меморандуму про співпрацю та порозуміння між СТОВ «Старинська птахофабрика», Баришівською ЦРЛ та Баришівською районною радою за фінансування агроіндустріального холдингу «Миронівський хлібопродукт», який на Київщині представлений Старинською птахофабрикою, зроблено ремонт кабінету денного стаціонару.

Докладніше

«Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

З метою налагодження ефективної співпраці між поліцією та населенням начальником сектору превенції Олександром Губським та заступником начальника Баришівського віділення поліції Богданом Королем проведено робочу зустріч з головою Баришівської ОТГ Олександром Вареніченко.

Докладніше

Поліцейські продовжують роз’яснювальну роботу щодо заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітні

З метою попередження негативних явищ серед молоді інспектор ювенальної превенції та дільничний офіцер Баришівського відділення поліції завітали до магазину села Сезенків.

Докладніше

Нагору