Місяць: Квітень 2019

Сьогодні пройшов мітинг-реквієм приурочений 33-й річниці трагедії на ЧАЕС “Чорнобиль – наш одвічний біль… “

Зі словами вдячності до ліквідаторів та проханням берегти пам’ять до присутніх звернулися голова Баришівської селищної ради О. Вареніченко та заступник голови Баришівської райдержадміністрації О. Плясецький, до нагородження приєднався заступник голови районної ради С. Богдан. 

Докладніше

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Чудовими краєвидами, щедро врожайними садами, прекрасними лiсами славилась чорнобильська земля. Та тiльки – до жахливої позначки, до радiацiйної межi квiтневої ночi 1986-го. Звiдтодi ця земля стала називатись зоною – скалiченою, непридатною для життя мiсцевiстю.

Докладніше

Батьківство в радість

24.04.2019 року  Центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Баришівської селищної ради та Службою  у справах дітей та сім’ї  Баришівської  райдержадміністрації проведено круглий стіл «Назустріч дітям» для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та опікунських сімей.

Докладніше

Щорічна Великодня традиція

Кожен день наближає нас до найбільшого православного свята – світлого Христового Воскресіння. Це день – улюблений багатьма з дитинства – зазвичай є символом радості, очікування зустрічі з непізнаним, з вічною таємницею буття

Докладніше

Безпечне та здорове майбутнє праці

24-го квітня 2019 року інспектор праці апарату виконавчого комітету Баришівської селищної ради Галецький Сергій Васильович прийняв участь у проведенні круглого столу-наради з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони праці під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці»

Докладніше

Історичний калейдоскоп. « Українська революція: головні постаті»

19 квітня 2019 року в рамках відзначення 100-річчя національно-визвольної революції  1917-1921 років   у  Баришівській  центральній  бібліотеці  для дорослих   проведено  історичний  калейдоскоп:  «Українська  революція: головні  постаті» з  учнями 9-А  класу  (класний  керівник  Садова  Г.Г.).

Докладніше

Дітям про Європейський Союз

19 квітня 2019 року бібліотекар бібліотеки-філіалу с. Рудницьке Баришівської ЦБС  Н.М. Василенко  спільно з    вчителем  Рудницького НВК Л.В.Мільгевською провела  інформаційну  годину “Європейське майбутнє України” для учнів 3-4 класів Рудницького НВК.

Докладніше

Нагору