Місяць: Березень 2019

Проведення практичного семінару

29 березня 2019р. на базі інклюзивно-ресурсного центру Баришівської селищної ради відбувся практичний семінар “Організація корекційно-розвиткового простору для дітей з ООП” для практичних психологів закладів освіти.

Докладніше

Яскраві зірки Баришівщини засяяли на VII-му Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна – це ми!»

27 березня 2019 року приміщенні колонної зали Київської міської державної адміністрації пройшов VII-й Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна – це ми!», в якому брали участь діти з різних областей та країн.

Докладніше

Семінар-нарада з роботодавцями з питань додержання законодавства про працю та зайнятість населення

27-го березня 2019 року на базі Київського обласного центру зайнятості смт Баришівки був проведений семінар-нарада з роботодавцями з питань додержання законодавства про працю та зайнятість населення.

Докладніше

Семінар для старост Баришівської об’єднаної територіальної громади та їх помічників ( діловодів): “Староста – лідер, адміністратор, представник інтересів громади”

27-го березня 2019 року в великій залі Баришівської РДА відбувся семінар для старост Баришівської об’єднаної територіальної громади та їх помічників ( діловодів): “Староста – лідер,адміністратор,представник інтересів громади”.

Докладніше

Робоча нарада з виконуючими обов’язки старост старостинських округів Баришівської селищної ради

25 березня 2019 року Баришівський селищний голова Олександр Павлович Вареніченко провів робочу нараду з виконуючими обов’язки старост старостинських округів Баришівської селищної ради

Докладніше

Інформаційна година «Освіта – шлях до майбутньої професії» пройшла в читальній залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих в рамках засідання молодіжного клубу «Бригантина»

20 березня 2019 року у читальній залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих відбулося засідання молодіжного клубу «Бригантина» – інформаційна година: «Освіта – шлях до майбутньої професії» з  учнями 9 «Б» та 9 «А» класами Баришівської ЗОШ I–III ст. ім. М.Зерова (класний керівник Савун Л.В. та вчитель Сікорський В.Ф.).

Докладніше

Нагору